Δελτίου Τύπου – Ορκωμοσία Τμήματος Ιούνιος 2021

Την Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ.,  πραγματοποιήθηκε Ορκωμοσία Αποφοίτων της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος & της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του π.σ. του π. Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος T.E. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του π. Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο.

Η τελετή έγινε διαδικτυακά, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων του COVID-19.

Στην τελετή συμμετείχαν η Αντιπρύτανης Έρευνας, Δια Βίου Εκπαίδευσης και  Ανάπτυξης Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Χριστίνα Μπενέκη, o πρώην Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του π. ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ομότιμος Καθηγητής κ. Ιωάννης Δραγώνας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Διονύσιος Κουλουγλιώτης, η Πρόεδρος του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Αικατερίνη Καμπάση και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Περιβάλλοντος. Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα στους γονείς, συγγενείς και φίλους των αποφοίτων να συμμετέχουν στη διαδικτυακή τελετή.

Παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της φετινής διαδικτυακής τελετής ορκωμοσίας, το κλίμα ήταν θερμό και η συγκίνηση των αποφοίτων, των γονιών και των καθηγητών τους μεγάλη.

Καλή επιτυχία στους απόφοιτους τεχνολόγους περιβάλλοντος και στους απόφοιτους συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Διοίκηση του Ιδρύματος είναι πάντα δίπλα τους.

Δελτίο τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *